Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Evropa je vydíratelná, vlastně je již vydíraná. Hrozbou jsou miliony migrantů čekajících na hranicích. Erdogan to ví a hrozí. Proto Evropa neudělá vůbec nic. Jen přihlíží a tiše skřípá zuby. A třese se strachy, co kdyby sultán přece jen ty dveře otevřel.

0 0
možnosti
AR

Evropa sama je dost nemocná nákazou, která se jmenuje multikulturní vize. Tedy postupné prosazování choutek různých menšin naprosté většině normálních obyvatel. Děje se tak pod pláštíkem zvaným "lidská práva menšin". Samozřejmě chytře vybraných menšin. No a toho v Evropě žijící Turci si dobře všímají. Vidí jaký rozklad rodin a postupné vymírání původních občanů právě v západní části probíhá. A právě rodiny jsou pro Turky stmelujícím prvkem jejich způsobu života. Nedivím se, že podpořili muslimskou vizi budoucnosti Turecka prosazovanou Erdoganem a jeho stranou.

0 0
možnosti
PV

Tak to, ze Turecko se meni na prezintsky system, jako treba ve Francii jeste takove zlo byt nemusi, pravomoce tak na stejne urovni. Problem ale vidim v tom, ze moc ANO - zodpovednost NE, coz je pro ten region typicke. Dejme tomu Recypovi cas, pak mozna nejakych par tomahawku.

0 0
možnosti
MB

Výsledek je věcí tamních občanů. Bez ohledu na falšování - nefalšování, nelze nevidět sílící trend silné ruky, nejenom v Turecku ... Pak je opět aktuální výrok A.Hitlera - Parlament = žvanírna. Rádi se pokládáme za tkz. Moderní a pokrokové . Nicméně i zde - sen naplnění se blíží ! Propojování samolibého Hradu s NE agentem STB ! ... Osvícence nebrat - radši tu žvanírnu se všedmi chybami a nedostatky ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

A co, podle Vás, ten "agent vyagentil". Podle všeho pracoval v PZO, dovážel fosfáty a musel kontrarozvědce hlásit.

Co s tím chcete po 30 letech dělat? Dostal snad někoho do kriminálu nebo něco podobného? Tak to prosím zveřejněte a nechte si ty narážky.

0 1
možnosti
Foto

Kontrolní otázka: Jak je kontrolován a řízen americký prezident, který, bez souhlasu kongresu může jen tak, mirnichtsdirnichts, nechat vypálit 60 střel s procházející životností, které se dílem netrefí a dílem zpúsobí jen napatrnou škodu?

1 0
možnosti
ZH

Na druhé straně se nelze tolik divit, když jsme jako Evropa několikrát odmítli vzít Turecko do klubu. Jaké evropské hodnoty dnes voláme, když současně říkáme, že Turecko žádné nemělo? Nepomohli jsme s ničím, jenom jsme kladli podmínky, aby to nešlo. Zradili jsme především Turguta Özala, který velmi vstřícně nastartoval evropskou variantu Turecka nejen v jeho knize Turkey in Europe. Nejsme tak dokonalí, abychom nemohli mít osminku másla na hlavě.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS